Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mademoiselle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.83
Ääniraita: Dolby Surround5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­kui­sen ih­mi­sen ro­mant­ti­sia tun­tei­ta har­vi­nai­sen osu­vas­ti ku­vaa­va pie­ni hel­mi.

Ai­kui­sen ih­mi­sen ro­mant­ti­sia tun­tei­ta har­vi­nai­sen osu­vas­ti ku­vaa­va pie­ni hel­mi. Viehättävä ura­nai­nen tu­tus­tuu sat­tu­man kaut­ta kiertävän näyt­te­lijä­ryhmän elämään ja ko­kee ro­mant­ti­sen het­ken jäl­keen hai­kean eron hy­vin ly­hyen ajan sisällä. Sand­ra Bon­nai­ren kau­neus ei kät­ke al­leen upeaa roo­li­suo­ri­tus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ei-anamorfista kuvaa on vaikea mahduttaa ruudulle, kun tekstitykset jäävät aika alas. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy