Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Mindhunters

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108723EAN: 6420201156407

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

F­BI-­kou­lu­tet­ta­vat jou­tu­vat mur­hien koh­teek­si sul­je­tul­la saa­rel­la.

F­BI-kou­lu­tet­ta­vat jou­tu­vat mur­hien koh­teek­si sul­je­tul­la saa­rel­la. Agat­ha Ch­ris­tien Kym­me­nen pientä nee­ke­ri­poi­kaa on ver­sioi­tu usein.
Hie­man pa­rem­pi tril­le­ri kuin mai­neen­sa, kos­ka Ren­ny Har­lin osaa ku­va­ta toi­min­taa. Hän al­kaa ol­la ural­laan pis­teessä, jos­sa ei kun­non kä­si­kir­joi­tuk­sia tar­jo­ta, ja tun­ne­tut täh­det­kin (Ch­ris­tian Sla­ter, Val Kil­mer) vain pyörähtävät ku­vauspäivän tai pa­rin ver­ran.
Ty­perä, kli­sei­nen dia­lo­gi vuo­rot­te­lee muu­ta­man hyvän hei­ton ja haus­kan leik­kauk­sen kans­sa. Se ei pal­jon loh­du­ta, että toi­nen kä­si­kir­joit­ta­jis­ta omaa sa­man ni­men kuin le­gen­daa­ri­sen MC5:n ki­ta­ris­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, välillä hieman rakeinen kuva ja kaksi tömäkkää ääniraitaa. Takakansi kertoo DTS:stä soittimen tapaan, mutta vahvistin väittää tätä peräti DTS6.1ES:ksi. Korvakuulolta siitä ei ota selvää. Ei ekstroja. Vain muiden elokuvien trailereita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy