Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Korpraali McB

Beguiled 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 79602EAN: 6416548518619

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ri­val­jak­ko Don Sie­gel ja Clint Eas­twood osoit­ti­vat ai­na­kin ker­ran, että jän­ni­tystä ja jän­ni­tettä voi­daan luo­da il­man vä­ki­val­taa.

Pa­ri­val­jak­ko Don Sie­gel ja Clint Eas­twood osoit­ti­vat ai­na­kin ker­ran, että jän­ni­tystä ja jän­ni­tettä voi­daan luo­da il­man vä­ki­val­taa. To­ki vä­ki­val­lan hui­pen­tu­ma eli so­ta on taus­tal­la, kun tyttö­kou­lun vä­ki pe­las­taa haa­voit­tu­neen vi­hol­li­sen, jenk­ki­so­ti­laan ho­tei­siin­sa.
Op­por­tu­nis­ti­nen hui­ja­ri (Eas­twood) al­kaa pu­noa seit­tejään vie­tel­lessään nai­sia tar­koi­tuk­se­naan päästä pa­koon. Mut­ta kun oma nau­tin­to as­tuu pe­liin, hämähäk­ki sot­keu­tuu omiin seit­tei­hinsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Kuvasuhde ilmoitetaan väärin takakannessa. Ei ekstroja. (PS)
20/06/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy