Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nicholas Nicklebyn elämä ja seikkailut

Nicholas Nickleby 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108526EAN: 6438044013856

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

C­har­les Dic­ken­sin ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti­na pä­tevä.

Char­les Dic­ken­sin ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti­na pä­tevä. Muu­ta­ma koh­taus ta­voit­taa hie­nos­ti sen­ti­men­taa­li­sen ta­son, jo­ka on vain otet­ta­va vas­taan il­man kyy­ni­siä tun­tei­ta. Haus­kaa­kin osa­taan pitää. Ta­ri­nan suu­rin an­sio on kak­si­ja­koi­ses­sa ra­ken­tees­sa. Toi­nen isättö­mistä lap­sis­ta si­joi­te­taan rik­kaa­seen, toi­nen köyhään miljöö­seen. Kum­pi lie­nee on­nel­li­sem­pi?
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy