Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Englantilainen potilas

The English Patient 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 155 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­seen, suu­reen tyy­liin to­teu­tet­tu, ker­ron­nan rik­ko­nai­suu­del­la malt­ta­mat­to­mim­pia vie­roit­ta­nut suur­me­nes­tys, jo­ka poi­ki perä­ti yh­deksän Os­ca­ria.

Klas­si­seen, suu­reen tyy­liin to­teu­tet­tu, ker­ron­nan rik­ko­nai­suu­del­la malt­ta­mat­to­mim­pia vie­roit­ta­nut suur­me­nes­tys, jo­ka poi­ki perä­ti yh­deksän Os­ca­ria. Siinä on siis pak­ko ol­la jo­tain vi­kaa. Tar­joaa kai­kil­le jo­tain, mut­ta ei tot­ta vie mie­lis­te­le kat­so­jaa. Ralph Fien­ne­sin on­nek­si tun­tee ää­nestä. Mas­kee­raa­ja on osan­nut asian­sa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy