Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fantasy Island

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jok­see­kin viih­dyttävä kau­hui­lu, jos­sa mys­ti­nen kaik­ki fan­ta­siat to­teut­ta­va tai­ka­voi­ma­saa­ri tar­joaa näyttämön säikäyt­te­ly­koh­tauk­sil­le.

Jok­see­kin viih­dyttävä kau­hui­lu, jos­sa mys­ti­nen kaik­ki fan­ta­siat to­teut­ta­va tai­ka­voi­ma­saa­ri tar­joaa näyttämön säikäyt­te­ly­koh­tauk­sil­le. Men­nei­syy­den haa­voi­hin yri­tetään lii­ma­ta laas­ta­ria. Al­kuun hy­vin luis­ta­vat fan­ta­siat läh­tevät vää­ril­le rai­teil­le ja sit­ten kaik­ki me­nee­kin päin metsää.
P­sy­ko­lo­gi­set mie­li­lei­kit ovat tämän gen­ren edus­ta­jis­sa mel­ko löy­hissä kan­ta­mis­sa, mut­ta haus­kaa voi sil­ti näi­den­kin tuo­tan­to­jen kans­sa ol­la kun kau­niit näyt­te­lijät juok­se­vat, huu­ta­vat ja hei­lu­vat. Ote on tehdä ke­vyttä ja viih­dyttävää pop­kor­nia. Pe­rus­set­tiä Blum­hou­sen, Get Ou­tin ja Hal­lowee­nin tuot­ta­jil­ta, eli ta­sais­ta laa­tua il­man tur­hia tai­teel­li­sia as­pi­raa­tioi­ta.
Sisältää Un­ra­ted cut ja theat­ri­cal ver­sion

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton ja tarkka Blu-Ray kuva ja ääni. Ekstroisssa kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja koosteita. (EM)
18/01/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy