Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Driller Killer – Collector’s Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Cult VideoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Cult Video) ellei toisin mainita.

Elokuva

New York elää ru­jos­ti mus­ti­na pin­toi­na, punk-­hen­ki­sessä ta­ri­nas­sa tai­tei­li­jas­ta, jo­ka al­kaa seo­ta ja mur­ha­ta ih­mi­siä po­ral­la.

New York elää ru­jos­ti mus­ti­na pin­toi­na, punk-hen­ki­sessä ta­ri­nas­sa tai­tei­li­jas­ta, jo­ka al­kaa seo­ta ja mur­ha­ta ih­mi­siä po­ral­la. Oh­jaa­ja Abel Fer­ra­ra näyt­te­lee it­se pää­roo­lin, jo­ta suun­nit­te­li aluk­si ku­vau­sai­kaan soo­lou­raa aloit­ta­val­le newyork­doll-so­lis­ti Da­vid Jo­han­se­nil­le. Sho­kee­raa­va ai­koi­naan, ei ko­vin vai­kut­ta­va enää. Oh­jaa­jan­sa esi­kois­teos, jos ly­hyt- ja por­noe­lo­ku­via ei ote­ta lu­kuun.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvattiin tosi pienellä budjetilla, joten suttuista jälkeä. NTSC-kuva, mutta ei aluekoodia. Raaka ääniraita. Englantia on välillä vaikea ymmärtää. Ekstrana ohjaajan kommenttiraita, joka nauhoitettiin taiteilijahotelli Chelseassa. Traileri ja biografia. Väärä aika kannessa. ”Uncut version” lukee kannessa, vaikka lopputekstit lopetetaan liian aikaisin. R0-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Abel Ferrara
Pääosissa: Abel Ferrara
Tarina: Nicholas St. John
Kuvaus: Ken Kelsch
Musiikki: Joe Delia
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy