Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Son of No One

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 267757EAN: 5706140584046

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Channing Tatum
Channing Tatum
Katie Holmes on huolestunut vaimo
Katie Holmes on huolestunut vaimo
Tracy Morgan on sulkeutunut lapsuudenystävä
Tracy Morgan on sulkeutunut lapsuudenystävä
Al Pacino käy tässä poikkeuksellisen alhaisilla kierroksilla
Al Pacino käy tässä poikkeuksellisen alhaisilla kierroksilla
Juliette Binoche on paikallislehden toimittaja, jonka kautta mysteeri lähtee purkautumaan
Juliette Binoche on paikallislehden toimittaja, jonka kautta mysteeri lähtee purkautumaan
Ray Liotta tuntuu leikittelevän Channing Tatumin kanssa
Ray Liotta tuntuu leikittelevän Channing Tatumin kanssa

Elokuva

Newyor­ki­lais­po­lii­si on kan­ta­nut lap­suu­des­taan as­ti synkkää sa­lai­suut­ta, jon­ka jo­ku nyt tun­tuu ha­lua­van re­piä au­ki.

Newyor­ki­lais­po­lii­si (C­han­ning Ta­tum) on kan­ta­nut lap­suu­des­taan as­ti synkkää sa­lai­suut­ta, jon­ka jo­ku nyt tun­tuu ha­lua­van re­piä au­ki. Kah­den nil­kin kuo­le­ma Queen­sin slum­meis­sa kesällä 1986 kiin­nos­taa nyt yhtäk­kiä pai­kal­lis­ta toi­mit­ta­jaa (Ju­liet­te Bi­noc­he), jol­le jo­ku lä­het­te­lee vih­jai­le­via vies­tejä jul­kais­ta­vak­si. Vih­jai­luis­ta on her­mos­tu­nut myös ket­ku­no­loi­nen po­lii­sipääl­likkö (Ray Liot­ta), jon­ka ura­suun­ni­tel­miin ta­pah­tu­mat voi­vat vai­kut­taa ne­ga­tii­vi­ses­ti, ja tämän po­mo (Al Pa­ci­no), jo­ka ai­koi­naan päät­ti ryh­tyä kait­se­maan kuol­leen pa­rin­sa poi­kaa.
Kah­des­sa ajas­sa yhtäai­kaa lo­mi­te­tus­ti ete­nevä jän­ni­tysnäy­telmä vaa­tii huo­mion hur­jal­la näyt­te­lijää­kar­til­la ja tah­dik­kaan osaa­val­la to­teu­tuk­sel­la, mut­ta ta­ri­na ei lo­pul­ta ole kak­si­nai­nen. Tun­nel­ma lop­pu­pal­jas­tuk­siin as­ti on hyvä, mut­ta teennäi­nen ja te­ko­tai­teel­li­nen lop­pu­si­neet­ti ei ole sen enempää fik­su kuin jän­nittäväkään. Tällä kaar­til­la oli­si pitä­nyt pys­tyä pal­jon pa­rem­paan. Elo­ku­vas­sa on kieltämättä jo­ta­kin opinnäy­te­työmäistä tuo­reut­ta, mut­ta ei ta­ri­nan eikä hah­mo­jen suh­teen, vaan il­ma­pii­rin luo­mi­sen ja sol­ju­van ker­ron­nan osal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisesti hiottu elokuva näyttää ja kuulostaa hyvältä iskevän vähäeleisellä tavalla. Kuva on levollinen ja jäsentynyt, joskaan ei erityisen terävä. Äänipuolella oletusääniraita on häviöllinen Dolby Digital, joten häviötön DTS-HD Master Audio kannattaa muistaa valita erikseen. Molemmat ääniraidat kuitenkin selviävät nätisti tunnelman luomisesta. Ekstraton. (IJ)
03/01/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy