Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

From Hell - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tar­joaa ki­rur­gi­ses­ta ai­hees­taan huo­li­mat­ta enemmän pin­taa kuin sisältöä.

Tar­joaa ki­rur­gi­ses­ta ai­hees­taan huo­li­mat­ta enemmän pin­taa kuin sisältöä. Tyy­likäs, ei mässäi­le vä­ki­val­lal­la. Kau­la kat­keaa bru­taa­lis­ti vain ker­ran.
Ei juu­ri­kaan uut­ta: ri­kok­sia ei sel­vi­tet­ty, mikä viit­ta­si ku­nin­ga­tar Vik­to­rian kak­si­nais­mo­ra­lis­ti­sen hal­lin­non ol­leen osal­li­se­na. Al­ku­peräis­sar­ja­ku­vaa pi­detään laa­duk­kaam­pa­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä laadultaan yksi parhaista: vain hiven aliasing-ongelmaa näkyy välkkyvissä vaakaviivoissa. Maukkaasti elävä ääniraita. Kahdella levyllä: kommenttiraita, 21 poistettua kohtausta kommentein (23 min.), 14 min. HBO-dokumentti ja viisi ohjelmakoostetta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy