Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

From Hell - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tar­joaa ki­rur­gi­ses­ta ai­hees­taan huo­li­mat­ta enemmän pin­taa kuin sisältöä.

Tar­joaa ki­rur­gi­ses­ta ai­hees­taan huo­li­mat­ta enemmän pin­taa kuin sisältöä. Tyy­likäs, ei mässäi­le vä­ki­val­lal­la. Kau­la kat­keaa bru­taa­lis­ti vain ker­ran.
Ei juu­ri­kaan uut­ta: ri­kok­sia ei sel­vi­tet­ty, mikä viit­ta­si ku­nin­ga­tar Vik­to­rian kak­si­nais­mo­ra­lis­ti­sen hal­lin­non ol­leen osal­li­se­na. Al­ku­peräis­sar­ja­ku­vaa pi­detään laa­duk­kaam­pa­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä laadultaan yksi parhaista: vain hiven aliasing-ongelmaa näkyy välkkyvissä vaakaviivoissa. Maukkaasti elävä ääniraita. Kahdella levyllä: kommenttiraita, 21 poistettua kohtausta kommentein (23 min.), 14 min. HBO-dokumentti ja viisi ohjelmakoostetta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy