Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Buena Vista Social Club

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.71*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si maail­man par­hai­ta mu­siik­ki­do­ku­ment­te­ja ja Fu­tu­re­fil­min vuo­den 2000 tek­ni­ses­ti pa­ras le­vy.

Yk­si maail­man par­hai­ta mu­siik­ki­do­ku­ment­te­ja ja Fu­tu­re­fil­min vuo­den 2000 tek­ni­ses­ti pa­ras le­vy. Tuo kyl­miä vä­reitä selkä­pii­hin. Elo­ku­van ko­ho­koh­tia ovat kak­si­mie­li­nen "El Cuar­to de Tu­la" ja Bar­ba­ri­to Tor­re­sin laúd-soun­dit. Ry Coo­de­rin ko­koa­ma le­vy toi kuu­ba­lai­set ryt­mit län­teen. Coo­der oli­si osoit­ta­nyt tyy­li­ta­juaan, jos oli­si vetä­nyt lef­fas­sa ma­ta­lam­paa pro­fii­lia.
Eri­no­mai­nen ku­va. Ajoit­tai­nen peh­meys luo do­ku­ment­ti­fii­listä. Upeas­ti soi­va 5.1-ää­ni pitää ha­kea spe­cial fea­tu­res -va­li­kos­ta. Bo­nuk­sis­sa kol­me pois­tet­tua koh­taus­ta ja fak­ta­ruu­duil­la pe­rus­teel­li­ses­ti esi­tel­ty muu­sik­ko­kat­ras. Biog­ra­fioi­ta ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy