Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Picnic at Hanging Rock

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: CriterionKuva:
1.62
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vähäe­lei­nen, mut­ta voi­mak­kaal­la tun­ne­la­tauk­sel­la toi­mi­va mys­tee­ri ker­too nuo­ris­ta tytöistä, jot­ka hä­viävät tai­vaan tuu­liin luok­ka­ret­kellään vuon­na 1900.

Vähäe­lei­nen, mut­ta voi­mak­kaal­la tun­ne­la­tauk­sel­la toi­mi­va mys­tee­ri ker­too nuo­ris­ta tytöistä, jot­ka hä­viävät tai­vaan tuu­liin luok­ka­ret­kellään vuon­na 1900. Oh­jaa­ja käyttää tai­ta­vaa merk­ki­kieltä, jos­sa tyttö­jen heräävä sek­suaa­li­suus yh­dis­tetään vah­voi­hin luon­non­voi­miin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen, ei-anamorfinen kuva. Tasapainoinen ääniraita, jonka kohokohtana on kaunis puuhuilu. Weirin elokuvissa on aina musiikilla vahva merkitys. Ekstroihin on tallennettu Criterionin mittapuun mukaan hyvin vähän: traileri ja väripalkit. R0-levy.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy