Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Extraordinary Mission

Fei fan ren wu 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2017Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: R&A 2018 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pai­no­pis­teen jat­ku­vas­ti kal­lis­tues­sa län­nemmäs, pitää Rak­kaut­ta ja Anar­kiaa -­fes­ti­vaa­lien poh­jal­la paik­kaa sil­ti pe­rin­teikäs aa­sia­lai­nen toi­min­tae­lo­ku­va.

Pai­no­pis­teen jat­ku­vas­ti kal­lis­tues­sa län­nemmäs, pitää Rak­kaut­ta ja Anar­kiaa -fes­ti­vaa­lien poh­jal­la paik­kaa sil­ti pe­rin­teikäs aa­sia­lai­nen toi­min­tae­lo­ku­va. Oh­jel­mis­to­per­hee­seen mal­lik­kaas­ti is­tuu­tu­va hong­kon­gi­lai­nen po­lii­si­seik­kai­lu on myös Ext­raor­di­na­ry Mis­sion — jos­kin nyt kii­na­lais­ra­hal­la tuo­tet­tu­na.
E­dessä on kak­si tun­tia tu­tun tur­val­lis­ta kaa­vaa nou­dat­ta­vaa hengäs­tyttävää ta­kaa-a­joa ko­ne­tu­lia­sei­neen, räjäh­dyk­si­neen ja pel­ti­ko­la­rei­neen. Su­per­kyt­tiä, so­lut­tau­tu­jia tai huu­me­pa­ro­nei­ta ei unoh­de­ta tässäkään rai­nas­sa.
Aa­sia­lai­sen toi­min­tae­lo­ku­van vä­kinäi­nen tar­ve näyttää suu­rem­mal­ta ja ve­ri­semmältä sekä sisältää enemmän toi­min­ta­mi­nuut­te­ja kuin ame­rik­ka­lai­set edeltäjänsä koh­dis­taa bud­je­tin epäo­len­nai­suuk­siin. Lo­pul­ta ve­ri ve­tistää kä­si­kir­joi­tuk­set. Sisältö ka­toaa. (VA)
05/10/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy