Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kasvoton Johnny Handsome

Johnny Handsome 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96419  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­ta­naa­mion ja Va­nil­la Skyn vä­li­maas­toon si­joit­tu­va näppärä ri­kos/­kos­tojännä­ri pik­ku­ri­kol­li­ses­ta, jo­ka plas­tiik­ka­ki­rur­gian an­sios­ta saa mah­dol­li­suu­den uu­teen, ja en­simmäistä ker­taa nor­maa­liin elämään.

Rau­ta­naa­mion ja Va­nil­la Skyn vä­li­maas­toon si­joit­tu­va näppärä ri­kos/­kos­tojännä­ri pik­ku­ri­kol­li­ses­ta (Mic­key Rour­ke), jo­ka plas­tiik­ka­ki­rur­gian an­sios­ta saa mah­dol­li­suu­den uu­teen, ja en­simmäistä ker­taa nor­maa­liin elämään. Rour­ke te­kee — naa­mion ta­kaa kuo­riu­dut­tuaan — ryhmän elä­vimmän suo­ri­tuk­sen. Sitä vas­toin Lan­ce Hen­rik­se­nin ruu­miil­lis­ta­ma vas­ta­voi­ma jää lat­tean ste­reo­tyyp­pi­sek­si pa­hik­sek­si. Mo­net taus­tan tee­mois­ta, eten­kin Fo­rest Whi­ta­ke­rin ja Mor­gan Free­ma­nin hah­mo­jen aja­tus­ten vas­tak­kai­na­set­te­lu jää ke­hi­ty­sas­teel­le, mut­ta viih­teenä lef­fa on tehtä­viensä ta­sal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, rauhallinen kuva kärsii lievästä kohinasta, mutta on muutamaa pimeämpää kohtausta lukuun ottamatta miellyttävän terävä. Ry Cooderin musiikkia hyödyntävä stereoraita on onnistuneen puhdas ja tarjoaa myös Pro Logic -dekoodauksella mukavan jäsentyneen ja lähtökohta huomioiden poikkeuksellisen avaran äänimaiseman. Traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy