Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taivaaseen ja takaisin

Down to Earth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ch­ris Rock Show lais­kan mie­hen elo­ku­vak­si puet­tu­na, eli stand up -­ko­miik­kaa ja vä­liläs­sy­tystä.

Ch­ris Rock Show lais­kan mie­hen elo­ku­vak­si puet­tu­na, eli stand up -ko­miik­kaa ja vä­liläs­sy­tystä. Su­tii pa­has­ti lähtö­kuo­pis­taan, mut­ta va­kaan­tuu on­nek­si vä­hi­tel­len kel­po viih­teek­si. Pääo­sin Roc­kin hei­tot toi­mi­vat, jos­kin usein tur­han en­nal­ta-ar­vat­ta­vas­ti, sen si­jaan minkään­lai­sis­ta näyt­te­lijän­lah­jois­ta ei mie­hen naf­ta­lii­nin va­nu­te­tus­sa suo­ri­tuk­ses­sa näy merk­kiäkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kummallisen heikkotasoinen ja kärsii sekä ylettömästä rakeisuudesta että videomaisesta epätarkkuudesta. Ääniraita on laadultaan hyvä, muttei sekään sisällöltään erityisen antoisa. Ekstroissa haastattelupitoinen promodokumentti (10 min.) ja poistettuja otoksia sisältävä traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy