Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jumalan morsian

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044037258

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­ma­lin nie­mi­maal­la ne­net­sien pa­ris­sa ja eh­doil­la to­teu­tet­tu elo­ku­va ker­too van­has­ta mum­mos­ta, Sjar­das­ta, jo­ka ta­ri­noi men­nei­syy­destä so­keal­le tytöl­le Il­nel­le.

Ja­ma­lin nie­mi­maal­la ne­net­sien pa­ris­sa ja eh­doil­la to­teu­tet­tu elo­ku­va ker­too van­has­ta mum­mos­ta, Sjar­das­ta, jo­ka ta­ri­noi men­nei­syy­destä so­keal­le tytöl­le Il­nel­le. Sjar­da on ju­ma­la Nu­min va­lit­tu, jo­ka ei kos­kaan saa­nut elää avioelämää ja tehdä lap­sia.
Ta­ri­na pe­rus­tuu kä­si­kir­joit­ta­ja Anas­ta­sia Lap­suin lap­suu­den­ko­ke­muk­siin. Kau­nis ja traa­gi­nen­kin, mut­ta sa­mal­la haus­ka to­teu­tus in­nos­taa kaik­kia suo­ma­lais-ug­ri­lai­sen kult­tuu­rin ystä­viä.
Al­ku­peräis­kan­so­jen ja luon­no­nus­kon­to­jen ar­vos­tuk­sen lisäk­si elo­ku­va voi­daan lu­kea puh­das­piir­tei­sek­si fan­ta­sia­gen­ren edus­ta­jak­si, jo­ka on hy­vin har­vi­nai­nen ta­paus Suo­mes­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis kuva toistaa talvisen tundran tarkasti. Hienoista epämääräisyyttä elokuvan alkupuolella. Nenetsinkielinen ääniraita kuulostaa selkeältä. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy