Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

25th Hour - viimeinen ilta

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

La­sil­li­nen Roe­de­re­rin Cris­tal-­samp­pan­jaa ja sit­ten lu­si­maan seit­semäk­si vuo­dek­si.

La­sil­li­nen Roe­de­re­rin Cris­tal-samp­pan­jaa ja sit­ten lu­si­maan seit­semäk­si vuo­dek­si. Vir­heen teh­nyt huu­me­dii­le­ri (E­dward Nor­ton) käy lä­pi vii­meistä il­taan­sa, ja miet­tii, on­ko puer­to­ri­co­lais­syn­tyi­nen tyttöystävä ka­val­ta­ja. Spi­ke Leen tuo­tan­nos­sa hie­man eri­koi­nen, kum­man kes­ki­ver­to ta­ri­na.
Laa­du­kas ku­va ja tyy­likäs ää­ni­rai­ta, mo­lem­mat peh­meitä kuin sa­met­ti. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 22 min. do­ku­ment­ti, kak­si kom­ment­ti­rai­taa, kuu­si mi­nuut­tia b-ke­laa WTC-rau­niois­ta ja kuu­si pois­tet­tua koh­taus­ta.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy