Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

25th Hour - viimeinen ilta

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

La­sil­li­nen Roe­de­re­rin Cris­tal-­samp­pan­jaa ja sit­ten lu­si­maan seit­semäk­si vuo­dek­si.

La­sil­li­nen Roe­de­re­rin Cris­tal-samp­pan­jaa ja sit­ten lu­si­maan seit­semäk­si vuo­dek­si. Vir­heen teh­nyt huu­me­dii­le­ri (E­dward Nor­ton) käy lä­pi vii­meistä il­taan­sa, ja miet­tii, on­ko puer­to­ri­co­lais­syn­tyi­nen tyttöystävä ka­val­ta­ja. Spi­ke Leen tuo­tan­nos­sa hie­man eri­koi­nen, kum­man kes­ki­ver­to ta­ri­na.
Laa­du­kas ku­va ja tyy­likäs ää­ni­rai­ta, mo­lem­mat peh­meitä kuin sa­met­ti. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 22 min. do­ku­ment­ti, kak­si kom­ment­ti­rai­taa, kuu­si mi­nuut­tia b-ke­laa WTC-rau­niois­ta ja kuu­si pois­tet­tua koh­taus­ta.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy