Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jane Eyre - salattu rakkaus

Jane Eyre 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.73
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 2871EAN: 6415018617241

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­ne Ey­ren ko­va lap­suus or­po­na ja sisäop­pi­lai­tok­ses­sa hei­jas­tuu hä­nen ai­kui­suu­teen­sa.

Ja­ne Ey­ren ko­va lap­suus or­po­na ja sisäop­pi­lai­tok­ses­sa hei­jas­tuu hä­nen ai­kui­suu­teen­sa. Opis­ke­lu­jen pää­tyt­tyä hän aloit­taa työs­ken­te­lyn ko­tio­pet­ta­jat­ta­re­na Edward Roc­hes­te­rin Ali­ce-tyttä­ren kans­sa. Suh­de her­ra Roc­hes­te­riin (Wil­liam Hurt) muut­taa Ja­nen elämän lo­pul­li­ses­ti.
C­har­lot­te Brontën klas­sik­ko­ta­ri­nan lois­te­liai­suut­ta ei lie­ne enää voi­da kieltää, eikä näyt­te­lijöi­den (Wil­liam Hurt, Joan Plow­right, Char­lot­te Gains­bourg) am­mat­ti­tai­toa epäi­le ku­kaan, mut­ta sil­ti Fran­co Zef­fi­rel­lin oh­jaus yllättää ta­sa­pai­noi­suu­del­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Valitettavaa, että filmi on roskainen ja uskomattoman epätarkka. Levy on kaikkea muuta kuin digitaalinen. Väreily aiheuttaa päänsärkyä. Ääni on samaa tasoa, vaisua toistoa. Ekstroja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy