Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pako L.A.:sta

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­koi­naan ihan haus­kaa seu­rat­ta­vaa, mut­ta sil­le ei voi mitään, että tämä jää pelkäk­si Pa­ko New Yor­kis­ta -e­lo­ku­van pas­tis­sik­si.

Ai­koi­naan ihan haus­kaa seu­rat­ta­vaa, mut­ta sil­le ei voi mitään, että tämä jää pelkäk­si Pa­ko New Yor­kis­ta -e­lo­ku­van pas­tis­sik­si. Vit­si ei oi­kein vedä, kun juo­ni on li­ki sa­man­lai­nen kuin ***** en­sio­sas­sa. Sna­ke Pliss­ke­nin entrée oli­si­kin syytä polt­taa le­vyk­si. To­ki laa­du­kas­ta au­dio­vi­suaa­lis­ta jäl­keä. Ekst­rois­sa vain trai­le­ri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy