Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Robot & Frank

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5051162303473

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha kon­na saa po­jal­taan ko­ti­hoi­toon oh­jel­moi­dun ä­lykkään ro­bo­tin ja päättää kou­lut­taa tästä it­sel­leen apu­rin uu­del­le mur­to­kei­kal­le.

Van­ha kon­na (F­rank Lan­gel­la) saa po­jal­taan ko­ti­hoi­toon oh­jel­moi­dun ä­lykkään ro­bo­tin ja päättää kou­lut­taa tästä it­sel­leen apu­rin uu­del­le mur­to­kei­kal­le. Lä­hi­tu­le­vai­suu­teen si­joit­tu­va draa­ma­ko­me­dia heittää kat­so­jan kom­pas­si vin­has­ti pyö­rien kes­kel­le tut­tua, mut­ta sil­ti kieh­to­val­la ta­val­la ou­toa ympä­ristöä, jos­sa ih­mi­set to­tut­te­le­vat ro­bot­tei­hin ka­ve­rei­na sa­maan ta­paan kuin me olem­me saa­neet tehdä tut­ta­vuut­ta tab­let­tien kans­sa.
NYU:n opis­ke­li­ja­työhön poh­jau­tu­va ta­ri­na tun­tuu löytävän elämästä ja ystä­vyy­destä va­loit­ta­van tuo­rei­ta pie­niä näkö­kul­mia, joi­ta tuo­daan esil­le eri­tyi­ses­ti muis­tin mer­ki­tyk­sen kaut­ta. In­hi­mil­li­nen ja lup­sak­ka elo­ku­va osaa ot­taa myös her­vot­to­man il­ki­ku­ri­sen asen­teen ko­neen ja ih­mi­sen yh­teen­saat­ta­mi­seen, mikä nä­kyy pait­si ta­ri­nan vil­lissä kään­teessä myös het­kittäin repäi­sevässä huu­mo­ris­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja hyvä vähäeleinen ääniraita. Ekstroissa mainio kommenttiraita, jolla ohjaaja ja käsikirjoittaja kertovat kuinka heidän elokuvaopintojen projektistaan tuli oikea elokuva. Lisäksi mukana robottikuvagalleria. (IJ)
29/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy