Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sunshine Cleaning

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 214352EAN: 6438044174656

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­sek­si ny­kye­lo­ku­vak­si ih­meen ai­to Suns­hi­ne Clea­ning ker­too kah­des­ta si­sa­ruk­ses­ta, jot­ka pyr­kivät pa­ran­ta­maan elin­ta­soaan yk­si­tyi­sy­rittä­jinä, puh­dis­ta­mal­la ri­kos­paik­ko­ja ve­restä ja suo­lenpät­kistä.

A­me­rik­ka­lai­sek­si ny­kye­lo­ku­vak­si ih­meen ai­to Suns­hi­ne Clea­ning ker­too kah­des­ta si­sa­ruk­ses­ta, jot­ka pyr­kivät pa­ran­ta­maan elin­ta­soaan yk­si­tyi­sy­rittä­jinä, puh­dis­ta­mal­la ri­kos­paik­ko­ja ve­restä ja suo­lenpät­kistä. Ei tämä nyt ihan Cas­sa­ve­te­sin töi­den jat­ku­moa mer­kit­se, mut­ta elo­ku­va ku­vaa sym­paat­ti­sen ar­ki­ses­ti ja en­nen kaik­kea nuor­ten nais­ten näkö­kul­mas­ta eloonjää­mis­tais­te­lun lai­na­lai­suuk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Ankeahko kuvailmaisu luo dokumenttitunnelmaa. Keskitason ääniraita. Ekstroissa 12 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
29/12/2009

Tekijät

Ohjaaja: Christine Jeffs
Pääosissa: Amy Adams Emily Blunt Alan Arkin
Tarina: Megan Holley
Kuvaus: John Toon
Musiikki: Michael Penn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy