Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Laulu ilman rakkautta

Love Me or Leave Me 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1955Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.55
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 43834EAN: 7321944670696

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

1920-­lu­vun lu­paa­vin jazz­lau­la­ja­tar Ruth Et­ting saa kei­no­ja kaih­ta­ma­ton­ta uran pön­ki­tystä chi­ca­go­lai­sel­ta kon­nal­ta.

1920-lu­vun lu­paa­vin jazz­lau­la­ja­tar Ruth Et­ting (Do­ris Day) saa kei­no­ja kaih­ta­ma­ton­ta uran pön­ki­tystä chi­ca­go­lai­sel­ta kon­nal­ta (Ja­mes Cag­ney). Roo­li on par­tio­tyttö-Dayn ural­la poik­keuk­sel­li­sen raa­dol­li­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

CinemaScope hehkuu hieman epäaidoissa väreissä, mutta kohina pysyy hyvin kurissa. Komea uusi miksaus. Hienoa musiikkia. Ekstroissa kolme Ruth Ettingin tähdittämää lyhytelokuvaa ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy