Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Be Kind Rewind – Director’s Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 206305EAN: 6415750008994

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­gen­daa­ri­sel­la Har­le­min kul­mal­la si­jait­se­van vi­deo­vuok­raa­mon van­ha omis­ta­ja läh­tee mat­koil­le.

Le­gen­daa­ri­sel­la Har­le­min kul­mal­la si­jait­se­van vi­deo­vuok­raa­mon van­ha omis­ta­ja (Dan­ny Glo­ver) läh­tee mat­koil­le. Kaup­pa jää Mi­ken (Mos Def) ho­tei­siin. Mi­ke ei ymmärrä van­huk­sen vies­tiä, jon­ka mu­kaan kaik­ki me­nee hy­vin, kun­han tämä ei päästä Jer­ryä (Jack Black) sisäl­le liik­kee­seen.
Mag­ne­ti­soi­tu­nut Mi­ke pyyh­kii kaik­ki lef­fat tyh­jik­si. On­gel­ma koh­taa rat­kai­sun­sa Kouk­ku­sor­mi-e­lo­ku­vas­ta tu­tul­la so­vel­lu­tuk­sel­la, kun po­jat al­ka­vat ku­va­ta it­se elo­ku­via Ghost­bus­ter­sis­ta Ro­bo­Co­piin ja Lei­jo­na­ku­nin­kaas­ta ai­na Rush Hou­riin. Pe­ru­sa­se­tel­ma on pe­rin tut­tu, mut­ta uut­ta on se, kuin­ka Hol­lywoo­din sisä­pii­rissä pil­ka­taan näin avoi­mes­ti omia töitä. Oma­te­koi­set nau­hat ni­mittäin saa­vat vääjäämätöntä suo­sio­ta, eikä siinä au­ta kui­vak­ka te­kijä­noi­keus­la­ki­mieskään (Si­gour­ney Wea­ver).

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva (anamorfinen 2.34:1) ja DD5.1-ääni erottelevat aika tarkasti, mutta tämä ei tietysti koske ”amatöörielokuvia”, joita kaksikko tehtailee. Ekstroihin on tallennettu 66 min. dokumentit. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy