Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Be Kind Rewind – Director’s Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 206305EAN: 6415750008994

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­gen­daa­ri­sel­la Har­le­min kul­mal­la si­jait­se­van vi­deo­vuok­raa­mon van­ha omis­ta­ja läh­tee mat­koil­le.

Le­gen­daa­ri­sel­la Har­le­min kul­mal­la si­jait­se­van vi­deo­vuok­raa­mon van­ha omis­ta­ja (Dan­ny Glo­ver) läh­tee mat­koil­le. Kaup­pa jää Mi­ken (Mos Def) ho­tei­siin. Mi­ke ei ymmärrä van­huk­sen vies­tiä, jon­ka mu­kaan kaik­ki me­nee hy­vin, kun­han tämä ei päästä Jer­ryä (Jack Black) sisäl­le liik­kee­seen.
Mag­ne­ti­soi­tu­nut Mi­ke pyyh­kii kaik­ki lef­fat tyh­jik­si. On­gel­ma koh­taa rat­kai­sun­sa Kouk­ku­sor­mi-e­lo­ku­vas­ta tu­tul­la so­vel­lu­tuk­sel­la, kun po­jat al­ka­vat ku­va­ta it­se elo­ku­via Ghost­bus­ter­sis­ta Ro­bo­Co­piin ja Lei­jo­na­ku­nin­kaas­ta ai­na Rush Hou­riin. Pe­ru­sa­se­tel­ma on pe­rin tut­tu, mut­ta uut­ta on se, kuin­ka Hol­lywoo­din sisä­pii­rissä pil­ka­taan näin avoi­mes­ti omia töitä. Oma­te­koi­set nau­hat ni­mittäin saa­vat vääjäämätöntä suo­sio­ta, eikä siinä au­ta kui­vak­ka te­kijä­noi­keus­la­ki­mieskään (Si­gour­ney Wea­ver).

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva (anamorfinen 2.34:1) ja DD5.1-ääni erottelevat aika tarkasti, mutta tämä ei tietysti koske ”amatöörielokuvia”, joita kaksikko tehtailee. Ekstroihin on tallennettu 66 min. dokumentit. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy