Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mies joka itki

The Man Who Cried 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ren juu­ta­lais­tytön mat­ka 1920-­lu­vul­la Venäjän Puo­lan ra­jal­ta Eng­lan­tiin, Pa­rii­siin ja Yh­dys­val­toi­hin.

Nuo­ren juu­ta­lais­tytön mat­ka 1920-lu­vul­la Venäjän Puo­lan ra­jal­ta Eng­lan­tiin, Pa­rii­siin ja Yh­dys­val­toi­hin. Ai­ka­lais­ku­vaus toi­mii, mut­ta näyt­te­lijät eläy­tyvät kan­keas­ti. John­ny Dep­pin ja Ch­ris­ti­na Ric­cin ke­mia ei ole koh­dal­laan. Ca­te Blanc­het­tin venäläi­sak­sent­ti on hiu­kan yliam­pu­va ja John Tur­tur­ron te­no­ri­kin kuin ka­ri­ka­tyy­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunissävyinen kuva, jota aliasing-värinät häiritsevät vain hieman. Upea ääniraita. Musiikki, mm. Bizet, Verdi, Puccini ja jiddishinkieliset laulut, on pääosassa. Ekstroissa 11 minuuttia ylijäämäkuvaa, traileri ja viisi haastattelua. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy