Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Syntynyt 4. heinäkuuta

Born on the Fourth of july 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­ka­vaa kun on elo­ku­va, jon­ka ni­mi on oma syn­tymäai­ka.

Mu­ka­vaa kun on elo­ku­va, jon­ka ni­mi on oma syn­tymäai­ka. Tom Crui­sel­la ei puo­les­taan ol­lut ko­vin ki­vaa, sillä hä­nen pi­ti tämän jäl­keen odot­taa kym­me­nen vuot­ta tai­teel­li­ses­ti ko­vaa roo­lia en­nen kuin Stan­ley Kub­rick ar­mah­ti.
Yl­tiöisän­maal­li­suu­den huu­rui­set nuo­ret pan­naan vii­dak­koon kuo­le­maan. Jos he vain haa­voit­tu­vat, mie­het viedään ala-ar­voi­siin oloi­hin pas­kaläävältä vai­kut­ta­vaan sai­raa­laan ja sen jäl­keen ka­duil­le syl­jettäväk­si.C­rui­sen täh­ti­het­ki ta­pah­tuu re­pub­li­kaa­nien v. 1972 puo­lue­ko­kouk­ses­sa, kun Ni­xo­nia ylis­tetään "­Four Mo­re Years" -huu­to­jen saat­te­le­ma­na. Pla­too­nin si­sar­teos. Sto­ne vi­lah­taa ca­meo­na tv-toi­mit­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Letterboxattu kopio on ajoittain hieman suttuinen. Traileri, biografeja ja tuotantotietoja. Tämä Universalin versio on täysin identtinen aiemman Egmontin version kanssa. Jenkeissä on julkaistu DTS-versio. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Oliver Stone
Pääosissa: Tom Cruise
Tarina: Ron Kovic Oliver Stone
Kuvaus: Robert Richardson
Musiikki: John Williams
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy