Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen manaus

The Last Exorcism 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 246720EAN: 6416548540719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Moc­ku­men­taa­ri­muo­toi­nen ku­vaus ih­me­saar­naa­ja ja -­ma­naa­ja Cot­ton Mar­cu­sis­ta, hui­ja­ris­ta, jo­ka tah­too suo­rit­taa vii­mei­sen ma­nauk­sen­sa ka­me­roi­den rul­la­tes­sa.

Moc­ku­men­taa­ri­muo­toi­nen ku­vaus ih­me­saar­naa­ja ja -ma­naa­ja Cot­ton Mar­cu­sis­ta (Pat­rick Fa­bian), hui­ja­ris­ta, jo­ka tah­too suo­rit­taa vii­mei­sen ma­nauk­sen­sa ka­me­roi­den rul­la­tes­sa. Pääl­le vä­kinäi­ses­ti lii­mat­tu ase­tel­ma toi­mii ai­noas­taan tässä muo­dos­sa. Va­lit­tu ma­naus suo­ri­te­taan pie­nessä kylässä, jos­sa ti­la­no­mis­ta­ja epäi­lee tyttä­rensä ole­van pa­han voi­mien hal­lus­sa. Suu­ren luo­kan ku­se­tuk­ses­sa tar­vi­taan suu­ren luo­kan näyt­te­lijän­lah­jo­ja. Mar­cus vetää roo­liaan tai­dol­la. Pui­jaus ei kui­ten­kaan joh­da on­nis­tu­nee­seen ma­nauk­seen. Jat­ko-o­pe­raa­tio teettää tar­pee­ton­ta lisä­työtä.
Haus­ka to­teu­tus, gen­ren suo­mia mah­dol­li­suuk­sia la­ven­taen. Te­hok­kaas­ti ja us­kot­ta­vas­ti näy­tel­ty ko­ko­nai­suus py­syy us­kot­ta­va­na lä­hes lop­pua myö­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Tunkkainen sävytys, dokumenttiin sopivan terävä piirto. Kaikuinen keskikaiutin. Takaa puskee etäisiä ääniä. Ei lisiä. (VA)
11/12/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy