Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Vi är bäst!

Me ollaan parhaita! 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018019966

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

A­bort­ti kai­kil­le van­hem­mil­le.

A­bort­ti kai­kil­le van­hem­mil­le. Tähän hul­lun­ku­ri­seen is­ku­lau­see­seen ki­tey­tyy pal­jon elo­ku­vas­ta, jos­sa kol­me­tois­ta­vuo­tiai­den tyttö­jen jen­gi huo­maa, että on pe­rin punk­kia aut­taa kou­lun epä­suo­sit­tua tyttöä vaik­ka sen te­ki­si­kin it­sekkäistä lähtö­koh­dis­ta. Kaik­kea vas­taan on ka­pi­noi­ta­va jo ihan lähtö­koh­tai­ses­ti, mut­ta mikään ei oi­keas­taan ole­kaan pie­lessä.
Lu­kas Moo­dys­so­nil­la on il­miömäi­nen tai­to viedä ka­me­ra ti­lan­tei­siin, jois­sa vä­riä on enemmän kuin ta­va­no­mai­ses­sa draa­mas­sa, mut­ta kaik­ki mais­tuu tästä huo­li­mat­ta ar­ki­sen us­kot­ta­val­ta. Nyt fo­kuk­ses­sa on kol­men tytön ystä­vyy­den syn­ty ja yh­teen­hit­sau­tu­mi­nen. Ker­to­mus­ta voi­si ereh­tyä kut­su­maan myös ai­kuis­tu­mi­sek­si, mut­ta siitä ei vielä ole ky­se. Tässä tei­nit ovat tei­nejä, mut­ta kai­kes­ta näennäi­sestä ha­pui­lus­ta huo­li­mat­ta vir­kistävän vah­vo­ja mi­nuu­des­saan. Elo­ku­va tun­tuu ker­ta toi­sen­sa jäl­keen sa­no­van, että sa­noi­vat­pa muut mitä ta­han­sa niin me olem­me par­hai­ta juu­ri täl­lai­se­na. Tämä ei ole lain­kaan hul­lum­pi asen­ne nuo­ri­sod­raa­maan.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Co­co Moo­dys­so­nin sar­ja­ku­vaan "Ald­rig God­natt".

Kuva

Hyvä kuva luo läsnäolevan mutta vuosien lupsakasti pehmentämän miljöön. Anti on filmimäistä, valitun paletin sisällä värikylläistä ja kaikessa autenttisuudessaan vaikuttavaa.

Ääni

Puhdas ääniraita toistaa dialogin luontevasti ja kattiloiden kalistelun riipivästi.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
02/05/2022

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy