Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Kominsky Method - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018Kesto: 199 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1080p 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340122751296

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ta­na­dy­na­mii­tin ta­voin yleisönsä ot­ta­va draa­ma­ko­me­dia pap­pa­rai­sis­ta, jot­ka ot­ta­vat elämänsä löy­sin ran­tein kier­re­pal­loi­neen kaik­ki­neen.

E­ta­na­dy­na­mii­tin ta­voin yleisönsä ot­ta­va draa­ma­ko­me­dia pap­pa­rai­sis­ta (Mic­hael Doug­las ja Alan Ar­kin), jot­ka ot­ta­vat elämänsä löy­sin ran­tein kier­re­pal­loi­neen kaik­ki­neen.
Näil­le he­puil­le sat­tuu ja ta­pah­tuu, mut­ta vä­lillä se­kin mitä ta­pah­tuu sat­tuu. It­se asias­sa ai­ka usein, mut­ta sitä var­ten on pei­li­kaa­pin täy­deltä lääkä­rin määrää­miä pil­le­reitä, ves­sa lä­hellä ja il­ki­ku­ri­nen elämä­na­sen­ne tal­lel­la nap­pu­la­vuo­sis­ta läh­tien. Ta­ri­nan asen­ne on elämän­myön­tei­nen ja ikä­mie­hen sekä iki-p­lay­boyn yh­dis­telmä ker­ras­saan val­loit­ta­va.
O­sa sar­jan suo­las­ta on nähdä lu­ke­mat­to­mia tut­tu­ja kas­vo­ja ta­ka­vuo­sil­ta. Muun muas­sa Dan­ny De­Vi­to, Jay Le­no, Ann-Marg­ret ja El­liott Gould pyörähtävät ruu­dul­la pie­nem­missä tai suu­rem­mis­sa roo­leis­sa ja lisää on lu­vas­sa sar­jan 2. kau­del­la, jol­loin kei­kat te­kevät mm. Kath­leen Tur­ner, Paul Rei­ser ja Ja­ne Sey­mour.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
13/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy