Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Do-Over

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2016Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­dam Sand­ler ja Da­vid Spa­de viih­dyttävät pir­teässä hu­pai­lus­sa, jos­sa mie­het jättävät tyl­sis­ty­neet elämänsä taak­seen la­vas­ta­mal­la kuo­le­man­sa ja ot­ta­mal­la uu­det iden­ti­tee­tit.

A­dam Sand­ler ja Da­vid Spa­de viih­dyttävät pir­teässä hu­pai­lus­sa, jos­sa mie­het jättävät tyl­sis­ty­neet elämänsä taak­seen la­vas­ta­mal­la kuo­le­man­sa ja ot­ta­mal­la uu­det iden­ti­tee­tit. Kun vielä mu­kaan tart­tuu yllättäen rop­pa­kau­pal­la ra­haa niin uu­den elämän aloit­ta­mi­nen näyttää va­loi­sal­ta. Näin sii­hen saak­ka kun­nes men­nei­syys al­kaa kol­kut­te­le­maan ja ka­ve­ruk­set jou­tu­vat sel­vit­te­lemään sot­ku­jaan.
Do-O­ve­rin no­pea­tem­poi­suus pitää mie­len­kiin­non yllä sil­loin kun juo­ni tun­tuu pin­nal­li­sem­mal­ta kuin puo­litäy­si am­me. Vauh­ti­seik­kai­lu nou­dat­taa Sand­le­rin tut­tu­ja kaa­vo­ja tör­ky­huu­mo­rin ja jär­jettö­myyk­sien ilo­tu­li­tuk­se­na. Näil­le il­mei­ses­ti löy­tyy enemmän ti­laus­ta kuin Sand­le­rin draa­ma­lef­foil­le, jot­ka ovat ol­leet sel­keäs­ti mie­lekkääm­piä ta­ri­noi­ta ja tul­kin­to­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. (EM)
18/06/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy