Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Batman & Robin – kahden levyn erikoisjulkaisu

Batman & Robin 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100294EAN: 7321944713164

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vielä ker­ran Got­ham Ci­ty!

Vielä ker­ran Got­ham Ci­ty! Sar­ja al­kaa jo väsähtää. Geor­ge Cloo­ney vaih­toi val­koi­sen ta­kin mus­taan tri­koo­seen. Pa­rin tun­nin sänkä­par­ta ei sentään re­ho­ta naa­mion al­ta.
Dark Knight -i­ma­go pe­rus­tui aja­tuk­seen, et­tei tässä mitään epäi­lyttä­viä ro­bi­ne­ja tar­vi­ta. Jo edel­li­sessä Ro­bi­nin kos­tuu­mia hy­pis­tel­leen Ch­ris O'­Don­nel­lin on­nek­si hä­net kui­ten­kin kai­vet­tiin taas kaa­pis­ta ja pääs­tet­tiin jo­pa ot­sik­koon.
E­lo­ku­van al­ku on kuin nah­ka­fe­ti­sis­tien tai­vaas­ta: ki­reitä etu- ja ta­ka­muk­sia. Iso-Ars­kan vii­mei­nen huip­puo­sa Jää­mie­henä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erikoispainoksen kuva ja ääni tuntuvat hieman erottelukykyisemmiltä vanhaan levyversioon verrattuna. Ekstroissa 27+9+8+51 min. dokumentit, kommenttiraita, poistettu kohtaus (45 sek.), neljä musiikkivideota ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy