Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Borgias - kausi 3

The Borgias - The Original Crime Family - Season 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 483 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1080p 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112720261

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Paa­vin li­ki kuol­tua, mut­ta jää­tyä kuin ih­meen kau­pal­la hen­kiin al­kaa Roo­mas­sa uu­si ve­ris­ten puh­dis­tus­ten ai­ka­kau­si.

Paa­vin (Je­re­my Irons) li­ki kuol­tua, mut­ta jää­tyä kuin ih­meen kau­pal­la hen­kiin al­kaa Roo­mas­sa uu­si ve­ris­ten puh­dis­tus­ten ai­ka­kau­si. Sar­jan kol­mas kau­si pyöräyttää po­liit­ti­sen nuu­de­lin ka­saan yhä uu­del­leen ja kui­ten­kin mie­len­kiin­toa kään­teistään löytäen. Nyt de­ka­dent­ti vyyh­ti käy niin san­kak­si ja tuh­dik­si, että draa­ma uh­kaa jäädä hen­gettömäk­si, mut­ta dra­ma­tiik­kaa löy­tyy siitä­kin edestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Formaatin puitteissa erinomainen kuva on viimeistä piirtoa myöten komeasti lavastettu. Tummasävyinen, värikylläinen ja miellyttävän erotteleva kuva vie vaivatta mukanaan Vatikaanin synkille kujille ja suhmuroinnin pyörteisiin. Tunnelmallinen ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja toiminnan asiallisella sykkeellä. Ekstroissa poistettuja otoksia ja sarja koosteita. Neljä levyä. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy