Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tapahtuipa eräänä yönä

It Happened One Night 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1934Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rent­tu re­port­te­ri ot­taa tuit­tupäi­sen, kar­ku­mat­kal­la ole­van mil­jonää­rin tyttä­ren huo­maan­sa.

Rent­tu re­port­te­ri (C­lark Gab­le) ot­taa tuit­tupäi­sen, kar­ku­mat­kal­la ole­van mil­jonää­rin tyttä­ren (C­lau­det­te Col­bert) huo­maan­sa.
Hyvän­tah­toi­sen in­di­vi­dua­lis­min mes­ta­ri Frank Cap­ra on pääs­syt hy­vin esil­le DVD-tar­jon­nas­sa. Vii­si Os­ca­ria ai­ka­naan na­pan­nut ko­me­dia on yk­si oh­jaa­jan par­hais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäänsä nähden hyvä kuva, jonkin verran printtivikoja. Selkeä ääniraita. Ekstroissa tähtipari 60 min. radiolähetyksessä, Frank Capran poika muistelee 11 min, mainosjulisteita, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy