Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Life

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1999Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5050582899399

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce ovat kak­si 1930-­lu­vun newyor­ki­lais­ta pik­ku­ka­laa, joi­den vii­nant­ro­kaus­keik­ka Syvässä etelässä vaih­tuu pitkään uraan Mis­sip­piläi­sessä ran­gais­tus­van­ki­las­sa.

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce ovat kak­si 1930-lu­vun newyor­ki­lais­ta pik­ku­ka­laa, joi­den vii­nant­ro­kaus­keik­ka Syvässä etelässä vaih­tuu pitkään uraan Mis­sip­piläi­sessä ran­gais­tus­van­ki­las­sa. Elin­kau­ti­nen­kin on sil­ti elämä, ja tämä tun­tuu ole­van ko­me­dian kak­si­mer­ki­tyk­si­sen al­ku­peräis­ni­men­kin idea.
In­ho­rea­lis­ti­sen van­ki­la­ku­vauk­sen si­jaan ky­se on olo­suh­tei­siin näh­den erittäin lup­sa­kas­ta bud­dy-e­lo­ku­vas­ta, jo­ka nä­kee vuo­si­kym­men­ten mit­tai­sen koet­te­le­muk­sen haus­kat puo­let ja luo­vii ta­ri­nan­sa niin elämän­myön­tei­ses­ti kuin sup­liik­ki­ko­me­dial­ta so­pii odot­taa. Erään­lai­nen vaah­to­kark­ki­ver­sio Shaws­hank Re­demp­tio­nis­ta siis, mut­ta ke­pein ve­doin hah­mo­tel­lul­la draa­mal­la on to­ki su­ru­mie­li­set juu­ret jos asiaa pysäh­tyy miet­timään.

Kuva, ääni & ekstrat

Lämpimin sävyin periodipatinoitu kuva on jäsentynyt ja väritoistoaan myöten luonteva ja hallittu. Kuva ei ota kaikkea irti teräväpiirtoformaatin erottelukyvystä, mutta vakaata jälkeä on silti ilo katsoa. Marginaali DVD-tasoon jää kuitenkin kapeaksi. Läppävetoinen ääniraita löytää paikoin swinginsä myös musiikin suhteen, eikä annissa ole teknisesti nokan kopauttamista. Ekstraton. (IJ)
02/09/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy