Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Life

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1999Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5050582899399

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce ovat kak­si 1930-­lu­vun newyor­ki­lais­ta pik­ku­ka­laa, joi­den vii­nant­ro­kaus­keik­ka Syvässä etelässä vaih­tuu pitkään uraan Mis­sip­piläi­sessä ran­gais­tus­van­ki­las­sa.

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce ovat kak­si 1930-lu­vun newyor­ki­lais­ta pik­ku­ka­laa, joi­den vii­nant­ro­kaus­keik­ka Syvässä etelässä vaih­tuu pitkään uraan Mis­sip­piläi­sessä ran­gais­tus­van­ki­las­sa. Elin­kau­ti­nen­kin on sil­ti elämä, ja tämä tun­tuu ole­van ko­me­dian kak­si­mer­ki­tyk­si­sen al­ku­peräis­ni­men­kin idea.
In­ho­rea­lis­ti­sen van­ki­la­ku­vauk­sen si­jaan ky­se on olo­suh­tei­siin näh­den erittäin lup­sa­kas­ta bud­dy-e­lo­ku­vas­ta, jo­ka nä­kee vuo­si­kym­men­ten mit­tai­sen koet­te­le­muk­sen haus­kat puo­let ja luo­vii ta­ri­nan­sa niin elämän­myön­tei­ses­ti kuin sup­liik­ki­ko­me­dial­ta so­pii odot­taa. Erään­lai­nen vaah­to­kark­ki­ver­sio Shaws­hank Re­demp­tio­nis­ta siis, mut­ta ke­pein ve­doin hah­mo­tel­lul­la draa­mal­la on to­ki su­ru­mie­li­set juu­ret jos asiaa pysäh­tyy miet­timään.

Kuva, ääni & ekstrat

Lämpimin sävyin periodipatinoitu kuva on jäsentynyt ja väritoistoaan myöten luonteva ja hallittu. Kuva ei ota kaikkea irti teräväpiirtoformaatin erottelukyvystä, mutta vakaata jälkeä on silti ilo katsoa. Marginaali DVD-tasoon jää kuitenkin kapeaksi. Läppävetoinen ääniraita löytää paikoin swinginsä myös musiikin suhteen, eikä annissa ole teknisesti nokan kopauttamista. Ekstraton. (IJ)
02/09/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy