Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Operaatio Valkyrie

Valkyrie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 208341 EAN: 6438044202755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sak­sa­lai­set mut­ris­te­li­vat huu­liaan, kun sel­vi­si, että Tom Crui­se on pal­kat­tu evers­ti­luut­nant­ti von Stauf­fen­ber­gin roo­liin elo­ku­vas­sa, jo­ka ku­vaa kuu­lui­saa, epäon­nis­tu­nut­ta Hit­le­rin sa­la­mur­haa kesällä 1944.

Sak­sa­lai­set mut­ris­te­li­vat huu­liaan, kun sel­vi­si, että Tom Crui­se on pal­kat­tu evers­ti­luut­nant­ti von Stauf­fen­ber­gin roo­liin elo­ku­vas­sa, jo­ka ku­vaa kuu­lui­saa, epäon­nis­tu­nut­ta Hit­le­rin sa­la­mur­haa kesällä 1944.
Oi­keas­sa oli­vat. Crui­sen ka­pea ha­bi­tus jok­seen­kin pi­laa ko­ko elo­ku­van, sillä maail­man­his­to­rias­sa vain har­voin on yk­silö ris­kee­ran­nut niin pal­jon. Jos suun­nit­te­let maail­man vai­ku­tus­val­tai­sim­man mie­hen mur­haa, se ei voi ol­la vai­kut­ta­mat­ta ja nä­kymättä. Crui­se vain krui­sai­lee eteenpäin. Jos tämä näyt­te­lijä on maail­man suo­si­tuim­pia näyt­te­lijöitä, niin ei voi kuin va­li­tel­la. Ma­kaa­be­ria iloa voi to­sin ta­voi­tel­la seu­raa­mal­la, kuin­ka elo­ku­vaa­ja on­nis­tuu te­kemään pääo­sa­ne­sittäjästä jou­kon pi­simmän mil­tei koh­tauk­ses­ta toi­seen.
Muu­ten aiem­min muun muas­sa X-Men –e­lo­ku­vis­taa tu­tun Sin­ge­rin oh­jaus on su­ju­vaa ja näyttävää. ih­meen pal­jon juo­ni tun­tuu kul­ke­van sa­mo­ja la­tu­ja kuin vuo­den elo­ku­vas­sa Sa­la­liit­to Su­den­pesässä. Sil­loin­kaan ei pääo­sa­ne­sittäjä va­kuut­ta­nut. Brad Da­vis kui­ten­kin pärjä­si Crui­sea il­meikkääm­min.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa näkyy ihmeen paljon aliasing-välkyntää etenkin autojen ja lentokoneiden vaakatasoissa. Muuten laadukas kuva ja elävä, tilaa hakeva ääniraita. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa ja 59 min. dokumentit. Historiallinen dokumentti on itse asiassa paljon elokuvaa viihdyttävämpi. (PS)
05/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy