Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Perfect - tähtäimenä täydellisyys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Täy­del­li­sen viih­dyttävä ta­ri­na Ro­ling Sto­ne -­leh­den re­port­te­ris­ta, jo­ka teh­dessään jut­tua Lo­sin kun­to­pa­lat­seis­ta ra­kas­tuu eloi­saan ae­ro­bic-oh­jaa­jaan.

Täy­del­li­sen viih­dyttävä ta­ri­na Ro­ling Sto­ne -leh­den re­port­te­ris­ta (John Tra­vol­ta), jo­ka teh­dessään jut­tua Lo­sin kun­to­pa­lat­seis­ta ra­kas­tuu eloi­saan ae­ro­bic-oh­jaa­jaan (t­ri­koi­hin vi­rittäy­ty­nyt Ja­mie Lee Cur­tis).
Mie­len­kiin­toi­nen, mo­ni­ta­hoi­nen ta­ri­na ja us­kot­ta­vat hah­mot yk­sin riittäi­sivät kan­ta­maan elo­ku­vaa, mut­ta lisäk­si to­teu­tus­kin on kai­kin­puo­lin en­si­luok­kais­ta. Ener­gi­set ae­ro­bic-koh­tauk­set 80-lu­vun mu­sii­kil­la säes­tet­tyinä saa­vat syk­keen nou­se­maan ja kä­den ha­pui­le­maan kun­to­sa­li­kort­tia — vaik­ka kes­kellä yötä. Jann Wen­ner esittää it­seään leh­den pää­toi­mit­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hyvälaatuinen, vaikkei terävyydessä nykystandardein mitattuna täysiä pisteitä saakaan. Myös kohinaa on nähtävissä, jos sitä etsii. Tasokas ääniraita, jolla dialogi kuulostaa hieman etäiseltä, mutta musiikki toimii juuri niin kuin pitääkin. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy