Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Cast Away - tuuliajolla

Cast Away 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2000Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­rii­ri­fir­man mies haak­si­rik­kou­tuu au­tiol­le Tyy­nen­me­ren saa­rel­le, missä sel­viy­ty­mi­nen on omis­ta hok­sot­ti­mis­ta kiin­ni.

Ku­rii­ri­fir­man mies (Tom Hanks) haak­si­rik­kou­tuu au­tiol­le Tyy­nen­me­ren saa­rel­le, missä sel­viy­ty­mi­nen on omis­ta hok­sot­ti­mis­ta kiin­ni. Vähäe­lei­sellä ro­soi­suu­del­la ot­teen­sa pitävä sa­tu on mo­der­ni Ro­bin­son Cru­soe -ta­ri­na, jo­ka on kestä­nyt ai­kaa hy­vin.
Tom Hanks vetää pa­ket­ti­mat­kaa sym­paat­ti­ses­ti, ja vaik­ka tun­nes­kaa­la jää­kin jok­seen­kin ty­pis­te­tyk­si, pitää vet­reä ta­ri­na hy­vin ot­tees­saan. Tässä ei ehkä ole ai­van is­ke­vim­pien sel­viy­ty­mis­ta­ri­noi­den läsnäo­lon­tun­tua, mut­ta trip­pi on hyvä ja elo­ku­va­mai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Likipitäen alkuperäisessä 1.85:1-kuvasuhteessaan esitettävä kuva on pehmeä, mutta vakaa. Lähestulkoon yksinomaan Tom Hanksin yksinpuhelusta ja luontoäänistä koostuva ääniraita hoitaa tonttinsa mukisematta. (IJ)
20/05/2016

Tekijät

Ohjaaja: Robert Zemeckis
Pääosissa: Tom Hanks Helen Hunt
Tarina: William Broyles Jr.
Kuvaus: Don Burgess
Musiikki: Alan Silvestri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy