Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiirastulessa

Kings Go Forth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 49079EAN: 6438044027754

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­le­mis­sa asu­nut luut­nant­ti ta­paa viehättävän nai­sen ja op­por­tu­nis­ti­sen ker­san­tin toi­sen maail­man­so­dan Rans­kan rin­ta­mal­la.

Har­le­mis­sa asu­nut luut­nant­ti (F­rank Si­nat­ra) ta­paa viehättävän nai­sen (Na­ta­lie Wood) ja op­por­tu­nis­ti­sen ker­san­tin (To­ny Cur­tis) toi­sen maail­man­so­dan Rans­kan rin­ta­mal­la. Trian­ge­lid­raa­ma yh­distää ek­sis­ten­tiaa­li­sia tee­mo­ja nai­sen ro­dul­li­seen taus­taan. Pe­rus­tuu Joe Da­vid Brow­nin ro­maa­niin.
Laa­du­kas mus­ta­val­ko­ku­va, vain pientä ros­kaa. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ekst­rois­sa trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy