Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Romy and Michele’s High School Reunion

Blondit luokkakokouksessa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättävän is­kevä ja haus­ka elo­ku­va kah­des­ta blon­dis­ta, jot­ka yrittävät luo­da it­sel­leen uut­ta me­nes­tyvää ima­goa uh­kaa­vas­ti lä­hes­tyvän 10-­vuo­tis­luok­ka­ko­kouk­sen edellä.

Yllättävän is­kevä ja haus­ka elo­ku­va kah­des­ta blon­dis­ta, jot­ka yrittävät luo­da it­sel­leen uut­ta me­nes­tyvää ima­goa uh­kaa­vas­ti lä­hes­tyvän 10-vuo­tis­luok­ka­ko­kouk­sen edellä.
Par­haan naispääo­san Os­ca­ril­la elo­ku­vas­taan "Migh­ty Aph­ro­di­te" pal­kit­tu Mi­ra Sor­vi­no ja te­le­vi­sion Fren­deistä tut­tu Li­sa Kud­row osaa­vat mo­lem­mat suh­tau­tua roo­lei­hin­sa so­pi­val­la let­key­dellä, jo­ten juo­nen­puu­te ei pää­se muo­dos­tu­maan pa­hem­mak­si ra­sit­teek­si. Säröjä si­lot­taa mu­ka­vas­ti myös elo­ku­van vauh­di­kas ju­ke­box-ää­ni­rai­ta, jol­la esiin­tyvät mm. No Doubt, Be­lin­da Car­lis­le, N’T­ran­ce, The Vil­la­ge Peop­le, La Bouc­he ja The Pre­ten­ders. Elo­ku­va­na höy­hen­sar­jan va­lio­luok­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyllä ei ekstroja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy