Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Huippuope

School of Life 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 201285EAN: 6420201169810

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­nen su­ku­pol­ven ajan vuo­den opet­ta­jak­si va­lit­tu pat­riark­ka kuo­lee ja jo kes­ki-ikäi­nen poi­ka ha­luaa jat­kaa isänsä me­nes­tystä.

Mo­nen su­ku­pol­ven ajan vuo­den opet­ta­jak­si va­lit­tu pat­riark­ka kuo­lee ja jo kes­ki-ikäi­nen poi­ka ha­luaa jat­kaa isänsä me­nes­tystä. Ikävä kyllä kum­mal­li­nen jee­sus­hah­mo Mr. D saa­puu opet­ta­ja­huo­nee­seen, ja uu­den suo­si­kin pai­kas­ta ei ole epäi­lystä.
Ko­me­dia on vai­kea la­ji – var­sin­kin sil­loin, kun sii­hen yh­distää tra­giik­ka. Oh­jaa­ja Dear ei selväs­tikään ole vaa­dit­ta­va huip­pu­lah­jak­kuus.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa 10 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy