Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Videodrome - tuhon ase

Videodrome 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1982Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Vc-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0 Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582925487

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­tis­ta­tus­ta saa­vut­ta­nut sur­rea­lis­ti­nen jännä­ri nil­jak­kaas­ta kaa­pe­li­ka­na­van po­mos­ta, jol­le to­si-tv saa uu­den mer­ki­tyk­sen kun tämä ereh­tyy kat­so­maan yli­luon­nol­lis­ta snuff-­viih­dettä.

Kult­tis­ta­tus­ta saa­vut­ta­nut sur­rea­lis­ti­nen jännä­ri nil­jak­kaas­ta kaa­pe­li­ka­na­van po­mos­ta (Ja­mes Woods osu­vas­sa roo­lis­sa), jol­le to­si-tv saa uu­den mer­ki­tyk­sen kun tämä ereh­tyy kat­so­maan yli­luon­nol­lis­ta snuff-viih­dettä.
E­lo­ku­van voi kat­soa pos­ket­to­ma­na trip­pinä, jos­sa telk­ka­rit pu­hal­ta­vat pu­ru­ku­mi­pal­lo­ja, vi­deo­ka­se­tit kup­li­vat ja na­paan kyt­ketään muu­ta­kin kuin na­pa­nuo­ra, tai sit­ten ta­pah­tu­mis­ta voi ha­kea syväl­listä sa­no­maa to­del­li­suu­den ra­jois­ta, viih­teen tur­rut­ta­vuu­des­ta ja riip­pu­vuuk­sis­ta. Kol­mat­ta vaih­toeh­toa ei oi­keas­taan ole, sillä kai­kis­sa muis­sa ta­pauk­sis­sa kat­so­jaa hyl­kii nä­kemäänsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Valtaosin erinomaisen terävä kuva on kauttaaltaan miellyttävän vakaa vaikka myös havaittavaa rakeisuutta esiintyy toisinaan. Toiston yksityiskohtaisuus ylittää kirkkaasti DVD-tason, joten aiempi Criterion Collection -julkaisukin todennäköisesti jää tämän varjoon. Puhdas ääniraita hoitaa tehtävänsä kunnialla. Ekstraton. (IJ)
08/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy