Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Päiväni murmelina

Groundhog Day - Special 15th Anniversary Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98280EAN: 5051160227177

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko­nai­nen elämän fi­lo­so­fia ja tar­koi­tus yh­dessä elo­ku­vas­sa ja yh­den päivän ai­ka­na.

Ko­ko­nai­nen elämän fi­lo­so­fia ja tar­koi­tus yh­dessä elo­ku­vas­sa ja yh­den päivän ai­ka­na. Avoi­men frank­cap­ra­mai­nen elo­ku­va vas­ten­mie­li­ses­ti käyttäy­tyvästä sää­toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka al­kaa elää yhtä ja sa­maa päivää edes­ta­kai­sin. It­se­mur­ha­kaan ei au­ta. Yk­si haus­kim­mis­ta ja jo­ku voi­si väittää yh­dek­si kaik­kein par­haim­mis­ta elo­ku­vis­ta.

Kuva & ääni

Kuva on paikoin havaittavan rakeinen, mutta samaan aikaan ilahduttavan tarkka ja luonnollinen. Parasta HD-kuvaa tämä ei ole, mutta jälki on kirkkaasti jäseentyneempää kuin vanhojen DVD-versioiden anti. Ääniraita tarjoilee mukavan leppoisan ja puhtaan äänimaailman, joka ei ehkä tehosteilla rehentele, mutta osaa sitä vastoin hyödyntää musiikkia ilmaisussaan. Ääniraidan dynamiikka osoittautuu odotettua jyrkemmäksi.

Ekstrat

Ekstroissa DVD:ltä tutut ohjaaja/käsikirjoittaja Ramisin kommenttiraita, making of (25 min.) ja sarja poistettuja kohtauksia (6 min.), sekä uusina lisukkeina HD-muodossa ohjaajan haastattelu (10 min.), katsaus murmeleiden elämään (6 min.) ja triviatekstitys. (PS/IJ)
30/06/2009
30/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy