Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Veteen piirretty viiva

The Thin Red Line 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan par­ham­mis­toon kuu­lu­va elo­ku­va yh­distää tai­dol­la ku­va­tut Gua­dal­ca­na­lin tais­te­lut so­ti­lai­den it­se­tut­kis­ke­luun, jos­ta vas­taa­vat mai­nio Jim Ca­vie­zel ja Sean Penn.

Oh­jaa­jan par­ham­mis­toon kuu­lu­va elo­ku­va yh­distää tai­dol­la ku­va­tut Gua­dal­ca­na­lin tais­te­lut so­ti­lai­den it­se­tut­kis­ke­luun, jos­ta vas­taa­vat mai­nio Jim Ca­vie­zel (stm. Witt) ja Sean Penn (y­lik. Welsh). Ek­sis­ten­tia­lis­ti­nen, vah­va teos.
Pe­ru­sa­ja­tus on ta­val­laan loh­dut­ta­va: luon­nos­sa on ko­ko ajan so­ta käyn­nissä. Maal­la mer­ta vas­taan. Pe­dot saa­lis­ta­vat. Kas­vit tais­te­le­vat au­rin­gos­ta.
Jenk­kiä ei ku­va­ta mui­ta kum­mem­pa­na: hän vetää pih­deillä kuol­lei­den kul­ta­ham­paat ja am­puu van­ke­ja. Mie­hiään ta­pat­ta­mas­ta kieltäy­tyvä Elias Ko­teas (kapt. Sta­ros) ko­tiu­te­taan.
Sisältää 1970-lu­vun so­ta­le­lo­ku­vien epi­so­di­mai­suut­ta, jol­la ku­va­taan nyt ih­mi­sen elon vähäpätöi­syyttä. Kuu­lus­ta näyt­te­lijä­kaar­tis­ta Woo­dy Har­rel­son pois­tuu en­simmäi­senä. Nick Nol­te kä­ri­see elämänsä kun­nos­sa ko­va­lui­se­na evers­tinä. John Tra­vol­ta vi­lah­taa viik­sekkäänä ken­raa­li­na alus­sa. Geor­ge Cloo­ney esiin­tyy yh­den käs­kyn­jaon ver­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Luonto on tärkeä tekijä ja sen tämä levy tallentaa erinomaisesti. Taisteluäänet piirtyvät jykevinä surroundkaapeista. Kuva ja soundtrack ovat erinomaiset. Panavision-kuvan suhde oli 2.39:1 teattereissa. Bonuksena 11 melanesialaista laulua, mikä on persoonallisimpia lisiä tässä bisneksessä. Traileri. Perustuu James Jonesin romaaniin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy