Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Castle Falls

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165826825

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tiuk­kaan ra­koon jou­tu­nut po­lii­si läh­tee ha­ke­maan ra­hasäk­kejä räjäy­tystä odot­ta­vas­ta ta­lo­rau­nios­ta.

Tiuk­kaan ra­koon jou­tu­nut po­lii­si (oh­jaa­ja Dolph Lundg­ren it­se) läh­tee ha­ke­maan ra­hasäk­kejä räjäy­tystä odot­ta­vas­ta ta­lo­rau­nios­ta. Pa­hik­set ja oman on­nen on­ki­ja sat­tu­vat sa­moil­le apa­jil­le.
Kuu­ru­pii­loi­luun ja mäis­kee­seen kes­kit­tyvä vi­deo­viih­dy­ke ot­taa yk­sin­ker­tai­sen na­pa­kan ta­ri­nan omak­seen, mut­ta jat­kaa sitä ko­vin tyy­pil­li­sin eväin. Läppä on yh­den­te­kevää ja toik­ka­roin­ti asei­den kans­sa tai il­man ta­va­no­mai­sen ajan­tap­po­veh­keen ta­soa, mut­ta kuo­si on bud­jet­ti­tie­toi­ses­ti koh­dil­laan. Haus­kaa on myös nähdä He-Ma­ni­na ja Roc­ky-saa­gan Ivan Dra­go­na ikui­ses­ti muis­tet­ta­va ruot­sa­lai­nen ke­mis­ti Dolph Lundg­ren sekä pääo­sas­sa että ka­me­ran ta­ka­na. Bon­gaa myös Lundg­ren-kylt­ti räjäy­tys­työ­maal­ta.

Kuva

Kiitettävä kuva on vakaa ja luontevan videomainen, jopa elokuvamainen. Jälki on ilmeikästä, väritoistoltaan miellyttävän jäsentynyttä ja erottelukyvyltäänkin asiallista käsivarakuvauksesta huolimatta.

Ääni

Pliisu ääniraita toistaa laukausten vaihdot skarpisti, dialogin vaivattoman ymmärrettävästi ja musiikinkin asiallisesti. Anti on köyhää, mutta teknisesti pätevää.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
16/03/2022

Tekijät

Ohjaaja: Dolph Lundgren
Pääosissa: Dolph Lundgren Scott Adkins
Tarina: Andrew W. Knauer
Kuvaus: Frances Chen
Musiikki: David Rosengren

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy