Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Surf's Up - Tyrskyn ratsastajat

Surd's Up 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 205174EAN: 5051160219479

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nak­ko-o­do­tuk­sia vet­reäm­pi surf­fi­seik­kai­lu ping­vii­nistä, jo­ka mat­kaa etelä­man­te­reel­ta tro­piik­kiin ta­voi­tel­lak­seen unel­miaan suu­ren ido­lin­sa ja­lanjäl­jissä.

En­nak­ko-o­do­tuk­sia vet­reäm­pi surf­fi­seik­kai­lu ping­vii­nistä, jo­ka mat­kaa etelä­man­te­reel­ta tro­piik­kiin ta­voi­tel­lak­seen unel­miaan suu­ren ido­lin­sa ja­lanjäl­jissä. Rea­li­ty TV-hen­ki­nen to­teu­tus kum­mas­tut­taa aluk­si, mut­ta an­taa lo­pul­ta ai­van riittäväs­ti ti­laa ta­pah­tu­mien rul­la­ta omal­la pai­nol­laan. Ta­ri­na jää hy­vin ohuek­si kei­tok­sek­si, mut­ta tun­nel­ma on ren­to ja myös suo­men­kie­li­nen dub­bi toi­mii huu­mo­ril­la.

Kuva & ääni

Viitseliäs tietokoneanimaatio luo onnistuneesti pehmeän aurinkoisen surffipäiväunen tunnelmaa ja voittaa sen ilmeikkyydessä minkä häviää terävyydessä ja värikylläisyydessä. Alkuperäiskielisellä Dolby TrueHD 5.1 -ääniraidalla kuullaan ääninä mm. Shia LaBeoufia, Jeff Bridgesiä ja James Woodsia kun taas suomenkielisellä DD5.1 -raidalla ääninä ovat mm. Antti L.J. Pääkkönen, Vesa Vierikko, Sara Welling, Sasu Moilanen ja Petteri Summanen. Molemmat raidat ovat puhtaan selkeitä ja laajentavat paikoin myös tilakuvaa hillitysti.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi tekniikkapainotteista kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (HD 5 min.), koosteita (HD yht. 44 min.), Lauryn Hillin musiikkivideo ja kuvagalleria. Sokerina pohjalla vielä kaksi Chubbchubbs -lyhytelokuvaa (HD 10 min.) suomeksi tekstitettynä. Kommenttiraitoja lukuun ottamatta ekstrat on kattavasti tekstitetty suomeksi. (IJ)
10/01/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy