Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hearts of War

The Poet 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: DTS5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 208158EAN: 6416548517315

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Toi­sen maail­man­so­dan Puo­laan si­joit­tu­va te­ko­ru­nol­li­nen elo­ku­va hu­maa­nis­ta sak­sa­lai­sup­see­ris­ta, jo­ka ra­kas­tuu pi­ka­vauh­tia lu­mi­myrs­kystä pe­las­ta­maan­sa juu­ta­lais­tyttöön.

Toi­sen maail­man­so­dan Puo­laan si­joit­tu­va te­ko­ru­nol­li­nen elo­ku­va hu­maa­nis­ta sak­sa­lai­sup­see­ris­ta (Jo­nat­han Scar­fe), jo­ka ra­kas­tuu pi­ka­vauh­tia lu­mi­myrs­kystä pe­las­ta­maan­sa juu­ta­lais­tyttöön (Ni­na Dob­rev). Mo­nen­moi­sel­le mut­kal­le vääntäy­tyvä ta­ri­na äl­lis­tyttää enemmän kuin kos­ket­taa ja hu­vit­taa enemmän kuin va­kuut­taa. Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat hyvää pe­rus­ta­soa, mut­ta nau­ret­ta­van töksähtäen ete­nevä ta­ri­nan­kul­je­tus ei jätä minkään­lais­ta si­jaa us­kot­ta­vien hah­mo­jen syn­ty­mi­sel­le. Täy­del­li­sen epäus­kot­ta­va elo­ku­va, mut­ta on­nek­seen lä­peensä ta­hat­to­man haus­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstraton. Arvostelu perustuu julkaisijan antamiin tietoihin ja 17888715474a7886747e2a11.34484223">hollantilaiseen Blu-ray-julkaisuun. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy