Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The One

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­kai­nen meistä elää 123 rin­nak­kais­maail­mas­sa.

Jo­kai­nen meistä elää 123 rin­nak­kais­maail­mas­sa. Kun yk­si kuo­lee, jäl­jel­le jäävät saa­vat lisää voi­mia. Yk­si häi­rikkö ha­luaa saa­da kai­ket voi­mat mul­ti­ver­su­mis­ta. Tylsää.
Kor­kea­ta­soi­nen ku­va ja ää­ni. Ei tur­hia vä­rinöitä. Kar­kea ker­ros­vaih­dos. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 6 min. mai­nospätkä, 15 min. mai­nos­do­ku­ment­ti ja kom­ment­ti­rai­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy