Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rautakoura

Il soldato di ventura 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85061EAN: 6416548913711

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epämääräi­seen ai­kaan ri­ta­ri­kau­den lop­pu­puo­lel­le si­joit­tu­va Bud Spen­cer –­ry­mis­te­ly on jo­pa yllättävän haus­kaa kat­sel­ta­vaa.

Epämääräi­seen ai­kaan ri­ta­ri­kau­den lop­pu­puo­lel­le si­joit­tu­va Bud Spen­cer –­ry­mis­te­ly on jo­pa yllättävän haus­kaa kat­sel­ta­vaa. Eri­koi­nen miljöö pitää pa­rem­min kat­so­jan he­reillä, mut­ta jouk­ko­tap­pe­luis­sa ei tie­tenkään ole juu­ri mieltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Takakannen mukaan tämä on 1.85:1-laajakuva, mutta alkutekstien jälkeen seuraa pan & scan kokokuva. Muuten tämä on aikansa kuvaksi ihan katsottava, rakeineen ja printtivirheineen. Ontto ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
15/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy