Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Raging Angels

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 103689EAN: 5706141754530

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ra­ging An­gels yh­dis­te­lee mu­siik­kia ja kau­hua ta­vat­to­man epä­joh­don­mu­kai­ses­ti.

Ra­ging An­gels yh­dis­te­lee mu­siik­kia ja kau­hua ta­vat­to­man epä­joh­don­mu­kai­ses­ti. Ta­ri­nan poh­ja­na on me­nes­tysbän­distä pois­pot­kit­tu ki­ta­ris­ti ja hä­nen yk­si­tyi­selämänsä on­gel­mat. Tähän sot­kuun lisätään vä­hi­tel­len us­kon­nol­lis­ta sym­bo­liik­kaa ja yli­luon­nol­li­sia il­miöitä.
Ku­va on ra­kei­nen, vaa­leat ra­jat sut­taan­tu­vat. Ää­ni on kes­kin­ker­tais­ta ste­reo­ta, vaik­ka erään­lai­ses­ta mu­siik­ki­lef­fas­ta on­kin ky­sy­mys. Pu­he on epä­selvää. Ko­ko­nai­suus on lä­hes­tul­koon vhs -luok­kaa. It­se tai­de­teok­sen lisäk­si näem­me trai­le­rin. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy