Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hal ja iso rakkaus

Shallow Hal 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hal sai keh­not ar­vos­te­lut, mut­ta sillä on het­kensä.

Hal sai keh­not ar­vos­te­lut, mut­ta sillä on het­kensä. Haus­kuus on siinä, että Jack Black ha­la­jaa kau­nii­ta nai­sia. Pä­tykkä hyp­no­ti­soi­daan nä­kemään nais­ten sisäi­nen kau­neus, jo­ten ho­ri­son­taa­li­ra­joit­tei­set ja seinä­ruu­sut näyttävät kau­niil­ta. Sisäi­siä ar­vo­ja ko­ros­te­taan, mikä pa­nee epäi­lemään, että Far­rel­lyn vel­jek­sillä on tul­lut huo­no oma­tun­to vuo­sien maut­to­muuk­sis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa veljesten kommenttiraita, 14 min. HBO-special, 21 min. mainosdokumentti, poistettuja kohtauksia kommentein ja 12 min. kuvausteknistä tietoa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy