Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Kiss Kiss Bang Bang

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200937EAN: 7321944829483

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­mu­rai­nen toi­min­ta­ko­me­dia te­kee kun­niaa kios­ki­kir­jal­li­suu­del­le ja ko­vak­si­kei­te­tyil­le dek­ka­ri­ta­ri­noil­le.

Kie­mu­rai­nen toi­min­ta­ko­me­dia te­kee kun­niaa kios­ki­kir­jal­li­suu­del­le ja ko­vak­si­kei­te­tyil­le dek­ka­ri­ta­ri­noil­le. Kie­li on niin syvällä pos­kes­sa, et­tei kat­so­ja oi­kein tiedä, pitääkö vai eikö. Sit­ten kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta ir­ro­te­taan pä­tevä gag, ja Ro­bert Dow­ney Jr. ja Val Kil­mer saa­vat oi­keu­tuk­sen jat­kaa luu­se­rei­den san­ka­ri­te­ko­ja.
Juo­nen­kul­je­tus pa­nee hä­peään jo­pa Ray­mond Chand­le­rin sot­kui­set sei­tit. Kat­so­jan täy­tyy ol­la pe­rin tark­ka­na py­syäk­seen kär­ryillä. Elo­ku­val­la on suo­si­jan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hieno julkaisu. Kuva on pääosin moitteettoman tarkka ja värimaailtaan suorastaan silmiä hivelevän tyylitelty. Ainoastaan pehmeiksi poltetut takaumat aiheuttavat pientä nikottelua, vaikka kyseessä on toki tarkoituksellinen valinta. Ääniraitaa ei jää heikommaksi. Dialogi toistuu asiallisen välittömästi ja tilakuva luodataan niin ikään sangen uskottavasti. Onnistunut musiikkiraita loistaa etenkin alkuteksteissä. Ekstroissa vaisu kokoelma pieleen menneitä otoksia (4min), traileri ja Kilmerin, Downeyn sekä käsikirjoittaja/ohjaaja Blackin yhtä lailla kieliposkessa tehty kommenttiraita. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy