Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Loving

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083123277

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Genre

Elokuva

Me­lan­ko­li­ses­ti li­pu­va draa­ma val­koi­ses­ta mie­hestä ja mus­tas­ta nai­ses­ta, jot­ka päättävät mennä nai­mi­siin 50-­lu­vun ro­tu­syr­jinnästä huo­li­mat­ta.

Me­lan­ko­li­ses­ti li­pu­va draa­ma val­koi­ses­ta mie­hestä ja mus­tas­ta nai­ses­ta, jot­ka päättävät mennä nai­mi­siin 50-lu­vun ro­tu­syr­jinnästä huo­li­mat­ta. Elo­ku­van taus­tal­la on Ric­hard ja Mild­red Lo­vin­gin ta­ri­na, jo­ka joh­ti Yh­dys­val­lois­sa kor­keim­man oi­keu­den päätök­seen ku­mo­ta ro­tu­jen vä­li­set avio­lii­tot kieltä­neet lait vuon­na 1967.
Joel Ed­ger­ton ja Ruth Neg­ga te­kevät sees­tei­sen rau­hal­li­set roo­li­suo­ri­tuk­set, joi­den sy­kettä odo­tet­ta­vis­sa ole­vat vas­toinkäy­mi­setkään eivät juu­ri nos­ta. Hur­jas­ta ta­ri­nas­ta ei sinällään puu­tu mie­li­val­taa tai mie­li­puo­li­sia päätök­siä, mut­ta elo­ku­va­na tämä jää har­mil­li­sen me­kaa­ni­sek­si ja elot­to­mak­si tai­pa­leek­si.
Ko­meas­ta kuo­sis­ta ja mie­len­kiin­toi­ses­ta ta­ri­nas­ta huo­li­mat­ta ko­ko­nai­suus lässähtää vai­voin funk­tio­naa­li­siin näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­siin ja pui­se­vaan ker­ron­taan. Kä­den mi­tan päähän jä­te­tyt hah­mot il­mei­ses­ti py­syvät us­kol­li­si­na to­sielämän esi­ku­vil­leen, mut­ta on vai­kea vält­tyä tun­teel­ta, että hah­mot on tässä koot­tu enemmän­kin jul­kis­ten esiin­ty­mis­ten kuin ko­din ar­jen poh­jal­ta. Heik­kouk­sis­taan huo­li­mat­ta ky­se on rau­hal­li­ses­ti elävästä elo­ku­vas­ta, jo­ka ei ai­na­kaan sor­ru me­lod­ra­maat­ti­siin al­le­vii­vauk­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hillitty, mutta halittu periodikuva luo miljöönsä harkitun uskottavasti. Moitteettoman vakaa kuva on paitsi erotteleva myös väritoistoltaan miellyttävä. Seesteinen ääniraita toistaa dialogin vapaasti hengittäen ja hakee musiikkivalinnoiltaan pahaenteisen trillerin sävyjä. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, making of -dokumentti ja kolme koostetta. (IJ)
23/10/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy